|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Arkadaşlar cep telefonu almayı düşünüyorum şöyle en fazla 600 YTL civarında(daha az olursa daha çok makbuldur) kadar kamerasıda ii olsun ii bir cep telefonu almak istiyorum tavsiyeleriniz benim için çok değerli şimdiden teşekkürler. Yada iyi fiyata alacağım ii bir yer var mı (İstanbul için)...
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
| | |
| | #2 | ||
| Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 8 ![]() | samsung d600 kamerası süper
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | sony ericsson w800i . her yönüyle mükemmel. 2mp kamera görüntüsü çok net ve walkman özelliği ile müzik sınırsız. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | nokia N90 ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben n 72 kullanıyom ama n 73 tercihim | ||
| | |
| | #6 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | samasung d900 bence harika bir tellefon almanı tavsiye ederim
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|