|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | onlarınkinden iyi olsun bari bizimki ziklernki polifonk çalıyr çalsın bizimki msj gelince şöyle kartal gol gol gol diye bangır bangır
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
Eziklerin söyleyecekleri konusunda haklı olabilirsiniz, fakat bu işte bence önce klübümüzü düşünmemiz gerekiyor.Telefon karlı ve farklı bi ürün gibi.Bir çok insan için zorunlu ihtiyaçların başında geliyor ve bence bayrağını takımını seven herkes telefon alırken biraz olsun klübünü düşünür nasıl olsa o parayı x bi şirketin telefonuna verecek neden takımına kazandırmak varken elin gavuruna kazandırsın
__________________ | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | İLK BEN ALIRIM HERHALDE NE ZAMAN DAN BERİ BEKLİYORUM YAAA | ||
| | |
| | #14 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | telefona varana kadar alınması gereken öle çok ürün var ki ..
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | hakkat yaaa lazım aslında bi cep telefonuu ama bu sefer de eziklerr bizden ozendii derlerr bence dha creative bişee bulmakk gerekk...
__________________ ''BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER ... UĞRAŞMA BİZİMLE ŞŞŞşşşşiiiiİİİiişşşşş...BU HAYAT DEDİĞİN ELBET BİR GÜN BİTER AZRAİL'İN BİZİZ ....'' ( to be continied ) | ||
| | |
| | #16 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1,5 milyardan asagı yapmazlar bızımkıler ![]() | ||
| | |
| | #17 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | noldu hiç bi haber yok galiba ![]() | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | telefon yapcaklarına iyi futbolcu alsınlar | ||
| | |
| | #19 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | abi siyah asil renktir onlar gibi çıvık olmaz en azından. | ||
| | |
| | #20 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | sakın çıkmasın bjk cep telefonu ne kadar saçma bir şey masa telefonları da bana çok saçma geliyor biraz basite indirgiyoruz bazı şeyleri
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|