|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #851 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() Bu adam cok iyi kesfedilmemis bi maden | |||
| | |
| | #852 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zapoda sorun falan varken vazgecın almayın onun yerıne oftastan orhan sam mukemmel olur bi tane ön libero yabancı paraya kıyılsın keske engelaar gibi bi adam alınsa takım sahane olur....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #853 | ||
| It's Time ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Katılıyorum dün herifi ağızım açık izledim ama geçti artık,çoktan dev kulüpler peşine düşmüştür..
__________________ ![]() BEŞİKT'AŞK' | ||
| | |
| | #854 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence nuri şahin ile ze-roberta alınırsa hücm ve orta saha çok sağlam olur birde baki giderse kademede çok hata yapıyo beşiktaşın daha ii olacağına inanıyorum
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| | |
| | #855 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | BENCE SERVET ÇETİNDE GELSE İİYİ OLUR İBRAHİMOVİÇ İ DE ÇOK BEĞENİYORUM BİZİM YİLDIZ FUTBOLCUYA DEĞİL İYİ FUTBOLCUYA İHTİYACIMIZ VAR
__________________ Kimine Göre Adamız, Kimine Göre Yalanız . Hepiniz Rahat Olun Biz Adamına Göre Muamele Yaparız TORAMANCI KIZZZZZZZZZZZZZZ
| ||
| | |
| | #856 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | solda seriç bomba çıkarsa alternatifi yok... Delgado da yine istikrarsız oynarsa onun alternatifi hiç yok...
__________________ Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!... | ||
| | |
| | #857 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | engelaar süper adam ama onu bize bırakmazlar... Ben Nuriden çok Caner Erkinin alınmasını isterdim | ||
| | |
| | #858 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | isterseniz ronaldinhoda gelsin saçma sözlerle uğraşmayalım akıllı olalaım en iyisi pirlo gelsin
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #859 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
![]() Konu f.cole tarafından (14-06-2008 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |