|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #921 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence besiktasimiza bir kaleci lazim . Rüstümüzün emekliligi yakla$iyor ve Hakan hiç güvenmiyorum oyunu hiç de güven vermiyor . Ya oyununu degistirsin yada baska kaleci bulalim !
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #922 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | devre arasında ali tuna ekrem cisse seriç beslisine yol verip fernando menegazzo ve veli kavlak alınmalı.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #923 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ben yeni üyeyim ama sizin gibi düşünmüyorum,çünkü beşiktaş'ımıza Şu Futbolcular alınıp,Şu futbolcular giderse,beşiktaş şampiyonluğu garantiler. İşte Bnce alınacak futbolcular ve de sistem, ALINACAKLAR: Ja ja - Metalist Kharkiv, (En Önemlisi 2.) Papa Gueye - Metalist Kharkiv,(En Önemlisi 3.) Çağlar Birinci - Denizlispor, Caner Erkin - CSKA Moscow (En Önemlisi 1.) Sercan Yıldırım - Bursaspor, Ali Turan - Kayserispor, Serkan Kırıntılı - Ankaragücü, Ramazan Özcan - Hoffeniam (Almanya), Colman - Trabzon, GİDECEKLER: A.Seric, Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber,(Emekli Olcak) Hakan Arıkan, Gökhan Zan, Eduard Cissé...
__________________ | ||
| | |
| | #924 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tuncay sanlı
__________________ | ||
| | |
| | #925 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kwel olabilir bunlar çok iyi futbolcular
__________________ | ||
| | |
| | #926 | ||
| Die_4_You ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Kimin gelecegini bilemem ama gökhan zanın gitmesi gerektigine eminim
__________________ ѕα∂є¢є вαηα вαк, вαηα уαℓαη ѕöуℓєує¢єкѕєη öη¢є gözℓєяιмℓє αηℓαş, αη¢αк вυ кσмρℓσ вєηι уıкαвιℓιя, ∂αуαη∂ıgıм ∂єѕтєкℓєя ∂єνяιℓιя... ![]() | ||
| | |
| | #927 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben ce mehmet topuz gelmeli çok iyi bir oyun cu bence
__________________ | ||
| | |
| | #928 | ||
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gitmesi gerekenler rüştü (emekli olcak) seriç serdar kurtuluş(çok top kaybı yapıyor)
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|