|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | BALON HABERLERİ TASIMAYALIM SURAYA HEMENDE ATLICAK BJK DE O ADAMA NE OLDUGU BELLI DEİL | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | basın buldu malzemeyi yazıyo kafasına göre utanın be ne hallere düşürdünüz takımı tijikuzuymuş ne bu be
__________________ SENİNLE AĞLADIK SENLE GÜLDÜK BİZ SEVDAMIZ UĞRUNA CANLAR VERDİK BİZ SİYAHIN ZİNDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK HERKESE NASİP OLMAZ BEŞİKTAŞLILIK | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bu haber çıkalı baya oldu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | YALANINIZI S...........
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | insallah onu almazlar, ben onu almanyada oynarken bile takib ediyordum.. adam cok kötü bir oyuncu .... adam 2.ligde ve 1. ligin kötü takimlarinda oynadi..... sadece bi iki mac istanbul da iyi oynadi diye sakin hemen almasinlar.! higuain bile ondan 1000x daha iyi.
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
| | |
| | #26 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | gelir bu gelir | ||
| | |
| | #27 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Higuain i verirlerse takasda sonradn çokk başımızı duvarlara vurarız..! Napcanız Dijikuzu yu yaw bu yaşa gelmiş adamı..!? benden söylemesi Higuain potansiyeli olan bir oyuncu ve çok suratli..! | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | tjikuzu mijikuzu almasınlar yaw oda kim..ayrıca higuain bence çok yetenekli bi adam ayrıca süratlide.türkiyeye alışsın süper olacak adam arjantin dışında biyerde oynamamış.higuain e birazda daha şans verilmeli
__________________ | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | neyee böyle sacma sapan haberleri buraya koyolar anlamiyorum..FOTOMAC anca saliyor..g*t uyduruyor
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |