|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Hayırlısı olsun besıktas ıcın hayırlı neyse o olsun yaaa artık ben bundan sora cıle cekmek ıstemıyorum sampıonluk görmek ıstıyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | istemez size kalsın kayık yıldız.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
aynen örn.holosko.bence holosko bu adama 5 çekıp 2 ye katlar yıldızın son vuruşu yok.Ama holosko perfect bız holosko yu alamazsak emınım çok ıyı bır kulübe gıder.
__________________ +:..Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters♥ ..:+ | |||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Yapmayın arkadaşlar ya ne büyütülmesi tamam belki bir İlhan Mansız olamaz ama ne bir Fazlı ne de bir Atilla Birlik olur. Adam Vieri'nin yontulmuşu onun kadar fizikli ama ondan daha teknik..
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |