|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
Son Kartal adayı Gallardo Beşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi büyük hareketlilik yaşanıyor. 11.12.2007 Delgado devreye girince ‘evet’ dedi Beşiktaş'ta yaklaşan ara transfer dönemi öncesi büyük hareketlilik yaşanıyor. Diatta, Higuain ve Ricardinho ile yolları ayırmanın hesaplarını yapan Siyah-Beyazlılar, hemen her sezon başı Galatasaray’ın gündemine gelen tanıdık bir isme kancayı taktı: Gallardo... Halen Paris Saint Germain’de forma giyen Tangocu ile ilk görüşme yapıldı. Delgado’nun da aracılık görevini üstlendiği ve Gallardo’nun Kara Kartal’a prensipte ‘evet’ dediği öğrenildi. Stoper için Majstorovic liste başı Yönetim, her türlü kolaylığın sağlanacağı Rico Paşa gider gitmez Gallardo bombasını patlatacak. Sağlam’ın raporu doğrultusunda stoper mevkii için de çalışmalarını sürdüren idareciler, 5 kişilik listenin 1. sırasında yer alan Basel’li Majstorovic’le de temasa geçti. Bu arada menacerler, Basel’in 19’luk golcüsü Bekim Halimi’yi önerdi. Delgado, İsviçre 19 yaşaltı milli takımında da oynayan genç yıldız için de rapor verdi: Kesinlikle alınmalı... Orhan YILDIRIM | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyi oyuncu ama gerek varmı bilmiorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | alıcaksan git aimar ı al biraz tuzlu olur ama enazından sürekli oyuncu alıp vermekten kurtulursun
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | eğer o mevkiye adam alınacaksa takıma bir yıldız alsınlar kıysınlar paraya aimar ı alsınlar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla bize başkan söz verdi yıldız futbolcu için bekliyoruz bakalım ne olcak
__________________ Bu Alemde Kral çArşı The HooLigans Besiktas | ||
| | |
| | #6 | ||
| Fransa KaRTali ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gallardo ve delgado'nun oynadi yer ayni.... gerek yok, PSG fazla forma sansi bulamiyor zaten hic gerek yok boyle transfere.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | inanmadım ben bu habere paylaşım için teşekkürlr | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla kardeş aslında bende inanmadım hergün bir futbolcu adayı var ne bu yaaa :S
__________________ Bu Alemde Kral çArşı The HooLigans Besiktas | ||
| | |
| | #9 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ARKADAŞLAR BEN İLLAKİ HOLOSKO DERİM ABİ SÜPER OYUNCU BÖYLE YETENEKLİ FUTBOLCULARI EZİKLER ALIYOR SONRADA HARCIYORLAR NE GOL KRALLARINI ALDILAR ADAMLAR ŞİMDİ NEREDEYSE PİYASA YOKLAR EĞER EZİKLER ALIRSA ÇOK ÜZÜLÜRÜM
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|