|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
Ara transferde savunmayı güçlendirmeyi planlayan yönetimin, izleme komitesinin önerdiği 1.85'lik sambacı için düğmeye bastığı ifade edildi. GİRİŞİMLER BAŞLADI Beşiktaş'ta Kaka sesleri... Siyah- beyazlı kulübün, Portekiz Ligi ekibi Acedemica'nın Brezilyalı stoperi Claudiano Bezerra da Silva'yı takibe aldığı öğrenildi. Porto maçı sonrası Portekiz'de kalarak Academica'nın Nacional'ı 1-0 yendiği maçı takip eden izleme komitesinin önerdiği sambacı için girişimlerin başladığı belirtildi. MALİYETİ DÜŞÜK Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da onay verdiği "Kaka" lakaplı Claudiano, genelde lakabıyla anılıyor. Kulübü ile 2009'a kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki 1.85'lik sambacının 400 bin euro civarındaki maliyetinin, kalitesinin çok altında olduğu vurgulanıyor. Kaka, bu sezon 12 maçta Academica forması giydi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | haberin beşiktaşla ilgili olduğunu görünce şaşrıdım ama çakma cisse çakma higuainden sonra çakma kaka alacağımız aklımdan geçmedi ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | insallah gelmez ya cok kötü bir oyuncu besiktasta basarili olamaz..... stopere cok kaliteli bi oyuncu alinmasi gerek
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | başlığı görünce iice eziklere benzedik demiştim..
__________________ yağmurlu bi günde görmüştüm seni... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | bu ne ya hep çakma oyuncular cisse higuan bide kaka mı geçin bunları ya !!
__________________ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | allahım delirticek bu transfer komitesi beni !! ne kadar işe yaramaz adam var onları izliyorlar getiriyorlar yazık ya!
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | komite iyi oyuncular buluyo aksine bazıları futboldan anlamıyo boumsong süper diyenler oldu boğumsong kazmanın teki bu arada bence işimize geldiği gibi yorumlayacağımıza olduğu gibi yorumlayalım. örnek: canerin konu başlığı ilk başta herkes gelsin süper falan sonra aaa sakatmış ii değil zaten fln ya iidir ya kötüdür sonradan yorum değiştirmeyin...
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
| ||
| | |
| | #8 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ben besiktası gorunce fıkra falan sandım yaa ama adamı tanımıyorum wallaa bilgisi olan bilgi versin
__________________ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Başlığı gördüm içeri girdim öldüm : ) yönetim şaşırdı...
__________________ | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Bu şekilde istenen başarı gelmez.Yönetimde elindeki kredinin bitmiş olduğunu biliyor,dolayısıyla bu ve benzeri tarzda transfer yapmaktan bence imtina ediyorlar.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|