|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | Alıntı:
fener alsın ali bilginle iyi uyuşurlar | |||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 3 ![]() |
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | adaşım alınsın ![]()
__________________ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Forvet ve defansa sağlam bi adam lazım zaten kulüpte para yok daha fasla çarçur etmesinler saçma transferlere paraları..
__________________ Söz bizde beste beste bizde taklit yok.Mevzuda takmiyoruz geri viteseKadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Bu oyuncuyu ilk defa 2005 Peru 17 Yaşaltı Dünya Gençler Şampiyonasında seyretmiştim.Bir kere kesinlikle çk çok iyibir oyuncu,kanatlardan etkili olabildiği gibi uzaktan sert ve etkili şutları var gerekirse oyun içinde savunmaya yardıma da gelen bir isim.Sakatlğının boyutlarını bilmem ama müzmin br sakatlık problemi oksa takıma kazandırılmalı.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #16 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ayyy caner isimlerine kılım zaten kendiside sakatmış..gelmesin ulan
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #17 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 11 ![]() ![]() ![]() ![]() | menejerlere bakılırsa bu takım düzelmez...
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hikaye | ||
| | |
| | #19 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | gelmez o eger gelirse bilinki iş yoktur cska işine yarayacak olsa gondermez
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |