|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ama en az 4 milyon ödememiz lazim cska boisuna almamisdir adamlarda 4 milyon vermis
__________________ | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence gelmeli sol kanat için iyi bi alternatif hemde türk
__________________ burası beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle... | ||
| | |
| | #23 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | alternatif mi şakamı bu caner alternatif için alınacak bir oyuncu kesinlikle değil. Aldığınız oyuncu dünyanın yaş katagorisinde 50 oyuncu içerisinde birisi. ayrıca sakatlanmadan önce CSKA da banko oynayan birisi idi. onun için Caner alternatif bir oyuncu kesinlikle değil ayrıca kiralanıp+opsiyon diye bişey varsa bu demek oluyorki sezon sonuna kadar üzülmez kadro da olacak hatta ibo-caner-tello bir arada oynayacak. tello veya caner ortahsaya çekilerek tabiki. | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kiralanması güsel.uyum sağlarsa bonservisi alınır.sağlayamazsa en azından elimizde patlamaz.. | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Canerlen ilk hatayi yapmis oluruz .. ne gerek var bu adama.
__________________ | ||
| | |
| | #26 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | | ||
| | |
| | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Deli Ibo gibi hayatta calismaz o adam onu söyleyebilirim. Caneri cokmu izliyorsunuz RUSYA liginde ??? he ? fenerbachce - cska macinda iyi oynadi.. sonra oyundan koptu cikti.. ben gördügüm bukadar.. eskiden ümitlerde forma giyiordu.. Bisey demiyorum simdide.. zaman gösterecek herseyi.. Insallah sizin dediginiz dogrudur...
__________________ | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | i.akın gidiyo caner geliyo caçapa geliyo diatta gidio baros geliyo higuain gidio rico gidio gallardo gelio benim gördüğüm kadarıyla böyle bi şablon ortaya çıkıcak
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
| ||
| | |
| | #30 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | zamanında 1m ye alıcakdık bu adamı....
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |