|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bi oyuncu iyi defans olduğu kadar topu oyuna iyi sokabilmesi çok önemli yoksa bana göre baki de çok müthiş defans
__________________ burası beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle... | ||
| | |
| | #12 | ||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence hemen sevınmeyelım arkadaşlar....
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyibir futbolcu ayrıca boyu kısa falan degil ama haber nekadar dogru bilmiyorum
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
| | |
| | #14 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Cacapa lyondayken iyi oynuyordu bence alınırsa çok yararlı olur
__________________ | ||
| | |
| | #15 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | bence de çok yararLı oLur bakaLım haberin doğruLuğu ne derece ....
__________________ | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | takip ettiğim bi futbolcu değil ama ingilterede forma giymek kolay ş değil eğer haber doğruysa hayırlı olsun
__________________ Siyah - Beyaz = Ölüm - Yaşam! | ||
| | |
| | #17 | ||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hikaye | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Çaçapa ve Juventus ta forma şansı bulamayan Boumsong listenin başında.Ama Takvim gazetesinin haberi kolpa en koyu ezik gazetesi.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
| | |
| | #19 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | caçapa veya boumsoung olacağını tahmin etmiyorum bence ilk tercih portekizden birisi olabilir özellikle lisbon. | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Lyonda iyidi .. ( Diattada Lyondaydi unutmayalim ).. Lyondan gitti .. simdi Newcastlede cokmu iyi oynuyor ? Kacinci Newcastle ? .. neyse .. adam olmus 31 yasinda .. boyu 1.80 ?? yani bence bu tarz oyunclara gerek yok. Zaaten Newcastle bakdigimizda 9 sirada.. yani iyide degil kötü de degil. 26 gol atmis 28 tanede yemis. Artik kendinize göre cizin resminizi ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |