|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() Newcastle United'da forma giyen Brezilyalı stoper, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'la anlaştım. İstanbul'a gidiyorum" ifadesini kullandı. Ocak ayında yapılacak operasyon için düğmeye basan Beşiktaş, çok önemli bir transfere imza atmak üzere... Siyah-Beyazlı yönetimin bir süredir görüştüğü Newcastle United'da oynayan Claudio Cacapa'yla kesin olarak anlaşmaya vardığı öğrenildi. ENGİN DE ADA'YA GİTTİ 31 yaşındaki Brezilyalı stoper, İngiliz basınına yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda serbest kalacağım. Fakat Newcastle'da istediğim kadar forma şansı bulamıyorum. Beşiktaş'tan çok güzel bir teklif geldi. İstanbul'a gidiyorum" dedi. Dün İngiltere'ye giden Sinan Engin'in Newcastle'ın Derby'yle oynadığı maçtan sonra Cacapa'yla sözleşme imzalayacağı belirlendi. Sezon başında Lyon'dan transfer edilen 1.84 cm. boyundaki Sambacı, Premier Lig'de 10 maçta görev yaptı. Cacapa, 1 de gol atmayı başardı. kaynakta takvim gazetesi her ne kadar bu gazeteye de inanmasam da sizinle paylaşayım dedim
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | iyi bir futbolcu mevkiinde oynadımı güzel iş yapar ama biraz yaşı ilerlemiz olması biraz düşündürücü olması gerek | ||
| | |
| | #3 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | acaba baska kaynakta falan da war mı iyi adam
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | abi bu transfer dogruysa varya allah............................................. .................... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | abi bu haber gazetelerde yok kim yapmıs bu haberi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dğru ise ıyı 1 tercıh tecrubelı adamlar lazım... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | cacapa saglam futbolcu, alinrsa mukemmel olur
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Beni tek düşündüren boyunun kısa olması. Gerisi ok. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|