|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | para çok galiba fazla havadan uçmuşlar....neden hep aynı hatayıı bizim klbmuz yapıyor nedennnnnnnn.....
__________________ HEPSİ ÖYLESİNE...SEN ÖLESİYE... | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | rezalet kesinlikle 5 milyon +burak ve koray holosko ii adam ama bukdr etmez bu paraya avrupadan cok daha buyuk bi yıldız alabilirdik | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Hay sizin yapacağınız transfere ,ayıp yönetim,ayıp ertuğrul bu kadar da kazık yenmez ki
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | korayi vermeselerdi keske. bunlar gercekten cildirmis!
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 4 ![]() |
Arkadaşlar Koray Avcı'nın gönderilmesiyle ilgili yorumlarımızı buraya yazalım. Tepkimizi koyalım. Belki vakit erkenken bu oyuncunun yerine başkası gönderilir. | ||
| | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | biraz kazık yemısız gıbı oldu | ||
| | |
| | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | diatta gitsin koray kalsın
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
| ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Yaw bu paraya avrupan çok daha iyi bir forvet alınabilirdi.İnşallah yüzümüzü kara çıkarmaz bu transfer.Bu arada Cisse ön liberoda yalnız kaldı.Bari Fahriyi geri çağırsınlar.. | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yaa arkadaşlar hadi bu haber doğru olsa bile acaba manisada oynadıgı gibi beşiktaşda oynaya bilcekmi aynı performansı verebilcek mi ? sorun bu asıl degermi yane holosko ya bu para ?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | cisse sakatlandığında ön liberoda kim oynayacak beya kurtuluşmu o durmadan sakatlanıyor o kadar para vereceklerine holoskoya mehmet yıldızı alasidler daha idydi adam çok sağlam ya kuvvetli eğer onu alsaydılar delgado ve bobo dha verimli olurdu forvet hattı daha güçlü olurdu. çok para vermişiz çokkkkkkkkkk
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|