|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Beşiktaşlı Burak, Vestel Manisa'ya 'Evet' dedi. Siyah-beyazlıların Holosko'ya karşılık Manisa'ya verdiği Burak'ın menajerleri dün Ege ekibinin yetkilileriyle 1.5 yıllığına el sıkıştı. Burak'ın hafta başında imza atacağı belirtildi. Böylece Vestel, iki sezon önce Antalya'dan alamadığı Burak'ı renklerine kattı. alıntı(fotomaç)
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | iyi olmuş... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Lady Eagle ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hayirli olsunn keske kiralansaydii
| | |
| | #4 | ||
| Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | uzuldum ya keske kabul etmeyıp bjk de kalsaydı!!! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | inşallah onun için hayırlısı olur bizden uzak vestele yakın olsun
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bizden uzak manisaya yakın olsun
| | |
| | #7 | ||
| ♥zєуησм♥ ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hayrlısı olsun yolu açk olsun...
__________________ bir gün herkes beşiktaşlı olmasın bırakın o ayrıcalık bizde kalsın... | ||
| | |
| | #8 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yazık oldu çocuğa. Sakatlıktan yeni çıkmıştı bu yarı açılacaktı. Rico gibi oynamadan Kartal'ın sırtından geçinen, hemde yabancı kontenjanını harcayan, Beşiktaşımız'ıda gram sevdiğine inanmadığım bir oyuncu varken Beşiktaş'ı seven, yerli ve takıma maddi yükü çok daha az olan Burak Yılmaz'a sabretmemek sadece bize değil tüm Türk futboluna ihanettir bence.
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! http://s3.bitefight.net/c.php?uid=201627 Konu Drizzt Do'Urden tarafından (07-01-2008 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | |||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
İnş Burak'ın yükseLişi manisada başLayıp devam edicek.Artık bundan sonra söyLiyecek söz yok ! ...
__________________ | |||
| | |
| | #10 | ||
| from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | İnşallah bundan sonra onun için hayırlısı olur. Ama bir gerçek var ki Beşiktaşımız için hayırlı olmadı. Ne Burak, ne Koray, ne de İbo bize yük olmuyordu. Sabretmesini bilmiyoruz. Aldığımız adamları kenarda oturtup gönderiyoruz. Higuain'i de harcamazlar inşallah... Lütfen biraz SABIR ! ! !
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! http://s3.bitefight.net/c.php?uid=201627 Konu Drizzt Do'Urden tarafından (07-01-2008 Saat 22:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |