|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
İbrahim Akın, Koray ve Burak'ın gidişinden sonra orta saha arayışı içine giren Siyah-Beyazlılar, Manisasporlu Uğur İnceman için girişimleri sürdürüyor. 15.1.2008 Takas teklif edilecek Transfer döneminde İbrahim Akın, Koray Avcı ve Burak Yılmaz gibi orta saha oyuncularıyla yollarını ayıran Beşiktaş, bu bölgeye takviye yapmak için arayışlara başlamıştı. Manisaspor’un kaptanı Uğur İnceman’a kancayı atan Kara Kartallar, bir kez daha Ege ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor. Siyah-Beyazlılar, Manisaspor’a, teknik direktör Giray Bulak’ın ısrarla istediği Baki Mercimek’in yanı sıra bir miktar para önerecek. Bulak istemiyordu ama... Uğur İnceman için ilk teklifi geri çeviren Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak’ın inadını Baki Mercimek ile kırmayı planlayan Kara Kartallar, Uğur ile orta sahadaki sorunu çözmek istiyor. Bilindiği gibi 2000 yılında Beşiktaş, Uğur İnceman’ı renklerine bağlamak için harekete geçmiş, ancak o dönem formasını giydiği Fürth takımıyla anlaşmaya varamamıştı. Yıldız oyuncu daha sonra Manisaspor’a transfer olmuştu. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | inşallah alınır ümit millideyken çok istiyodum şimdi daha tecrübeli .kalite transfer olur
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | baki yerine ali tandogani verin | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | iyi olur bence .. Ali Tandogan yinede bir yedek olur sag tarafa.. yoksa oreya yedek bulmak zor !
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ugur inceman suan süper lig içinde istedigim tek oyuncu ınsallah alınır | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | hele şükür bizim yönetim adam gibi futbolculara yönelmeye başladı inşallah alınır iyi futbolcu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | baki nii süper s roperrr bizim dir | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | haberde dediği gibi yıldız oyuncu falan değil yani olmasada olur !
__________________ SiZiN KoRKTuĞuNuZ YeR BiZiM MeKaNıMıZ oLSuN ... ![]() ZeYTiNBuRNu | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yaa yönetim iyice sapıttı baki gibi adam gönderilirmi verin tandoğanı+higuaini gitsin işte baki kalmalı!!!
__________________ burası beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle... | ||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Arkadaşlar uğur inceman beşiktaşa gelirse hepiniz bu yazdıklarınızdan pişman olursunuz.. ben MANİSA dan yazıyorum.. her hafta manisa maçlarına giderim.. ve uğur inceman şu an için bence manisanın en kötüsü, istikrarlı bir cizgi cizmediği halde en fazla kart gören futbolcu.. inşallah bu transfer olmaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |