|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | magninini boşuna yazmışın beşiktaşımız öyle ******** bir oyuncu transfer etmez gördük türkiye isvicre maçında ne pislikler yaptı
__________________ burası beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle... | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | guzel bir arastirma eline saglik ama inaniyorum ki ertugrul saglam'inda daha detayli bir calismasinin olduguna tarafatar olarak o kadar transfer yaptik ki inanma yetim ikayip etmek uzereyim sikildim transter haberlerinden benim gibi dusunen varmi acaba daha?
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #23 | ||
| Asi Ruh ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | Hepsi de kaiteli oyuncular
__________________ | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | -)Tomas Ujfalasi-29yaş-1.85boy-76kg-Çek/Fiorentina
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! | ||
| | |
| | #25 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | malikiyle heitinga derim | ||
| | |
| | #26 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | evet bu futbolcuların bonservisi bedava peki bu futbolcular türkiyeye gelirmi sorun orda. Bedava olmalarından ziyade bu futbolcuların türkiyeye gelip gelmemesinden kaynaklanıyor. eğerki Beşiktaş'ımız ispanya liginde olsaydı istediğin oyunucuyu rahatlıkla getirebilirdin çünkü liginiz kaliteli ama Türkiye ligi bu kadar kaliteli ve duyulmuş bir lig değil. | ||
| | |
| | #27 | ||
| Genç Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | malik fathi , john heitinga alınırsa iyi olur diğerleri yaşlı elimizde patlarlar | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | uzulmezin yerine kim alınırsa alınsın,ujfalusi gelmez buyuk takımlar istiyor onu malik fathi turk uyruklu onun icin yabancı kont.gerek kalmaz stoper sart
__________________ Allahın Kayserisi Agaghowa ya imza attırdı, biz ? | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|