|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hiç iiy olmaz gelmesin
__________________ | ||
| | |
| | #42 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | idda ediyorum şu kadromuza 2 tane saglam stoper sola delinin yerine iyi bir sol oyuncu sagada kurtuluşu koy beşiktas acık ara şampiyon olur. toramana kaşa güvenmiyorum ibo yaslandı artık ali çok berbat | ||
| | |
| | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | o paraya sag bek 1 de sol bek alırsak avrupada bıle bızı kımse tutamaz... | ||
| | |
| | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | aynen katılıyorum ama i.kaş hariç daha yeni oynuyo ona sabretmek lazım | ||
| | |
| | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bir o eksikti zaten hiçte yararı olmaz takıma bizimkiler alırsa havalarını alır sahada hiçte begenmiyorum boşuna alırlar. Önce savunmaya adam alsınlar
__________________ | ||
| | |
| | #46 | |||
| izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ er kim ki bu sırra mazhar, dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | |||
| | |
| | #47 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya holoso alındı , ileri uçlarımız müthiş bence defansdan başka bi yere kesinlikle transfer yapılmaması lazım
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #48 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | sadece mehmet topuz kayseriden bi topcu gelecekse sadece mehmet topuz isterim | ||
| | |
| | #49 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | ya adamida batirmayalim simdi tabi onemli bir golcu oldugu tartisilmaz ancak bu parayi ona vermek enayilik olur sadece real bile nistelroyu 10 milyon euroya aldi manudan okadarmi iyi yani | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|