|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | eger böle bir açıklama yapmışsa saçmalamıs ama bence oyuncu hakkında cok önyargılı davranıyosunuz..adam bi oynasın görelim olumlu olumsuz sonra eleştirelim .... | ||
| | |
| | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | rezalet..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #43 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | Beşiktaş yükünü kaldıramayacak adama 2 milyon euro vermezzzz,arkadaşlar herşeyin en iyisini de biz bilmiyoruz yaa,onlar da profesyonel yönetici,dünyanın dörtbir tarafını tarayacak imkanlara sahip,lütfen her kafadan çıkan sese inanmayalım | ||
| | |
| | #44 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | katılıyorum...
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Bende izlemiştim onu.Adeta şok oldum izlerken zaten.Bu resmen şimdi aldığımız adama güvenmiyoruz demektir resmen...Zaten güvenilecek bir oyuncu almadıklarıda ortada.Elde tek kalan oydu.Ne betoyu ne meitayı kulüpleri verdi bizede bu düştü.Bu transfer planmlanmış bir şey değil kesinlikle.Sona kalan dona kalır hesabı oldu!.. | ||
| | |
| | #46 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bunlar saçma haber bir bir süper oyuncu aldık birde yükü kaldıramazmı dedi yani bu sinan | ||
| | |
| | #47 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | öyle bile olsa hiç bir yönetici idareci böyle bir açıklama yapmazzzz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| | |
| | #48 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | kolpa haberin en babası | ||
| | |
| | #49 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kolpa olduguna sanmıyorum sinan engin çıkıpta bunu medya önunde sylememıs trt nin bjk muhabirine aralarında konusurken ilk önce alınan oyuncunun gordon olarak cagırılmasını istemıs ondan sonrada oyuncunun bjk yükünü kaldıra bilecek bir yükte degıl demıs cunku bu adam gecen sezon 2 ligde oynuyordu daha yarım sezon 1 ligde oynadı ve bjk gibi bir kulube geldı sinan enginde bunu belirterek oyuncunun bjk yukunu kaldıramıcagını acıkladı .... | ||
| | |
| | #50 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |