|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bu adam büyük takım topçusu değil, alırsak veysel gibi elimizde patlar
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #22 | ||
| Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | önemli bir transfer hazır düşünmeye başlamışken işi garantiye almak için 4-5 sene düşünelim
__________________ | ||
| | |
| | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ulan bende futbol oynadım okdar bunun kadar kötü forvet görmedim bu adam alınırsa yazık derim... bu adam önüne bakmadan kafası eyik top sürüyor çokta irenç bir sitili var bence akına balına gol atıyorda
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | mehmet yıldıza kazma diyenleri bu oyuncunun istatistiklerine bakmalarını tavsiye ederim. adam ligin asist kralı 11 asist ve 11 golu var. turk futbolunda hakan sukurun stilinde oynayabilecek tek oyuncudur...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence ii adam..
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bize yaramaz modern futbolda santraforu golcü yapan takımdır geride o kadar eksik varken forvet almak sacmalık..Hemde o kadar forvetimiz varken...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bu adam nasil futbolcu oldu anlamiyorum sivasda oynuyor iste fizik gücü yüksek baska hic bir sey yok.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |