|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | düzgün bişi alın ya almışken yine alıcaksınız kulübede beklicekler allah aşkına düzgün bişi alın ya
__________________ | ||
| | |
| | #12 | ||
| Çukurova Kartalı ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() ![]() | Basın her gün yeni bi isim yazıo yaff
__________________ | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | alsınlar ya bizimkiler çok iyi biliyolar adam izlemeyi! tüm klüplerin almak için sıraya girdikleri adamlara talip oluyoruz ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ya bunlarda para yok bizim tüpcü cikip sonra yildiz alacaz der durur bos yere para saciyolar iste hep ayni adam gib adam alin yeter artik ya | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yazıklar olsun koskoca beşiktaşı ne hale getirdiler.emir kim ya?yönetim istifa!!!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | defansa iyi iki kazma şar orta göbeğede birtane kazma şart bunlar kaliteli olmazsa başarı gelmez
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ulan kaliteli adam alin bee... daha akillanmadiniz mi daha paraya kiyin ve adam gibi futbolcu alin.artik yetti...
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | o kadar uzağa gitmeye grek yok.gsdan song.tothenamdan ledley kingi al.3 sene şampiyon olursun | ||
| | |
| | #19 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Yorumsuz
__________________ | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben bu adamı tanıyorum hiçte kötü bir adam değil önemli olan isim değil bizde yapacağı iştir.izleyebildiğim maçlarda dikkatimi çeken şeyleri arkadan oyun kurabiliyo,yer tutmasını ve kademe anlayışıda bizim takımdaki bütün stoperlerden iyi.ayrıca bu oyuncunun en iyi tarafı bildiğim kadarıyla gelirse türk statüsünde oynuyor....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |