|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
Bobo '' Beşiktaşta mutluyum.Ancak benım milli tkıma girmem için Avrupa'da oynamam gerekiyor bunun için teklifleri değerlendireceğim
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | İyi zaten iyi performans veremiyor daha iyilerini alabiliriz...
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi .
| ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bobo nun ilk yarıda takıma katkısı vardı ama ikinci yarı da pek fazla olmadı kendini geliştirmesi gerekir ![]()
__________________ beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kaynak ?
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | napalım gidene dur diyemeyiz ama asla gitmesini istemiyorum.umarım bundan sonraki hayatında başarılıdönmler geçirir istediğini olur inş.inş. brezilya milli takımının gödesi olursun.ama tabikide hep beşiktaşımda kalmanı isterdim...abi adamı futboldan türkiyeden soğuttular gitmesinde napsın.bobommmmmmmmmm
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kaynakk ??
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | gidene dur demeyizde nerde aciklamis onuda soyleseydin gorende besiktas resmi internet sitesinden koydun zannedecek haberi ![]()
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|