|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | adi basın bunuda tövbe tövbeee | ||
| | |
| | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kolpa haber
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | biz bu eziklerin adamlarını her sene almak zorunda mıyız?febe liler bile dalga geçiyor biz adam getiririz iyi çıkmazsa 8taş'a satarız diye.yeter kardeşim almayın bu takımın futbolcularını. | ||
| | |
| | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | allah kahretsın sızı bızı rezıl edıyorsunuz senın gıbı baskan olmaz olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #45 | ||
| 10ur! ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | walla degil tuncay messi ols fenerli olduktan sonra HAYIR
__________________ | ||
| | |
| | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben hiç içimden gecirmiyorm keşke TUNCAY denen ezigi alsak diye ???? Tuncay kim yaa sanki bana querasma ya da ronaldo oldu alla alllaaa alsak ne almasak nee bosa göz zevkimizi bozacaklar sahada!!! milletinn artıklarını toplamak bize mi düşüyor anlamıyorum ki bu nasıl bir zihniyettir.. Kolpa basında maşallah hiç durmuyor yani paso yazıyor ciziyor kafasına göre ... Hadi bakalım.....
__________________ hayat bize mutLu oLma şansını veRmedi ! | ||
| | |
| | #47 | ||
| aLaYıNa GiDeR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | fotosporun dengesizliği bu sırf haber olsun die kafalarına göre yazıolar .kolpa haberr Kolpa haberlerle yancı fikirlerle yine tavan yaptı g.t oğlanı basın beşiktaşı yazın hatta karalayın aziz amcanızdan gidin para alın.................. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |