|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
| Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | orta sahaya çok koşan basan,az da olsa teknik bir siyahi futbolcu istiyorum ben,biscan artık ömrünü tüketti gibi geliyor | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | adam bitmis yaa..ingliterede oynada pek birsey yapamadi..ondan sonra yunanistana gitmis ve ordan yine kendi ülkesine dönmüs bu yasla...sanki baska futbolcu yok piyasada..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #23 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Bu gazeteler yakında beni de alır Beşiktaş'a Komedi gibi ya her gün ayrı bi alem ![]() ![]() ![]() | ||
| | |
| | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yaw böyle bisey yok ya biscan'mis baska futbolcu mu yok piyasada ne komik ya kamara olmadan sakada yapiyor bu gazeteciler yahuu ![]()
__________________ öLmEkDen KoRktUguM iCiN dEgIl KeFeN gIyMeK tArZiM dEgIL............... . | ||
| | |
| | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sinan gordonu göndermycez demiş demekki bu da yalan tıpkı uğur incaman gibi...
__________________ | ||
| | |
| | #26 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | yalannnnnnnnnnnnnnn
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yalan be sinan engin gordonu vermiycez demiş.. ayrıca igor biscan da alınmayacak.. gazeteler her zamanki gibi transferleri kulübten önce yapıyo...
__________________ | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Biscan'ın kullanım süresi doldu... Bundan sonra sadece zarar verir. | ||
| | |
| | #29 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | bu tür haberler hep çıkacaktır ve bunu sezon başında görercez bakalım yazılan çizilen isimlerden hangisi gelecek daha lig bitmedi hele bir lig bitsin tatil sezonu kapansın siz ozaman görün gazeteler neler getirecek türkiyeye | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |