|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #31 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | bende begeniyorum ama cekler iyi olur gibi geliyor bana eger stopere zapoyu onunede sivoku koyarsak solda kobiasvili veya seric veya kadlec baya sert ve agresif oynuyacagiz demektir onumuzdeki sezon
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
| | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tecrübe abidesi
__________________ burası beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle... | ||
| | |
| | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Çöpcümüyüz hurdacımı yoksa antikacımı..Eziklerde kalsın..İstemezük
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| | |
| | #34 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | bu bu kalmıştı zaten kartal olmayan bide ben ![]() ![]() ömrümüz çürüdü kolpa haberden..
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | dikkat ettimde her saat başı biri beşiktaşta diye haber cıkıyo eskiden yine daha insaflıydı basın işte beşiktaşta bilmem kim harekatı filan diye cıkıyodu en sonunda imza atılınca ...... beşiktaşta deniyodu şimdi saat başı yüzlerce adama aynı manşet atılıyor... ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|