|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu sinan engin şaşırmış.ertuğrul ve tüpçüyüde alıp defolun gidin şu takımın basından!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| | |
| | #42 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | küfür etsem ayıp olur mu
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Aynı tas aynı hamam paraları boşa harcamaya devam....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yaa seric kimmiş yaa bizim ileriye dönük takım kurmamız için köklü ve kaliteli transferler yapmalıyız.SERİC yerine genç ve yetenekli oyuncu alınmalı.Birde saviolayı kesin alsak takımın gol makinası olurne olur başkan saviolayı alalım ya da klasnic i alalım.Birde orta sahaya bi oyuncu almak gerek oda MESUT ÖZİL geleceği çok parlak isim shalkede oynuyo ne olur anu izleyin... ![]()
| | |
| | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Su Sinan`nin Resmini lütfen eklemeyin kardesim Foruma, midem kaldirmiyor artik, sinir sistemim de bozuldu iyice! Al da basina cal, ben sana 50 tane Seric cikaririm simdi cebimden, eehm pardon Maradona demek istemisdim.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|