|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
Ondan evvelki maclarida sende izlemissindir gercekten cok etkisizdi. Bugün bende cok begendim. Herhalde tahmin ettigim gibi heycandan biraz kilitlenmisti. Eger heycanini tamamen yenerse cok büyük bir golcu olabilir. Begendim beee hemen alalim ![]() | |||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Mevlüt mutlaka alınmalı henüz takıma gireli az bir zaman olmasına rağmen dün takımın en iyisiydi.Bütün ataklarda top mevlüte atıldı pozisyon üretsin diye Seviyoruz seni Mevlüt Usta umarım Beşiktaş'ımızda da görürüz ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #23 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | cok iyi oynuyor fransadan sonra gidecegi yer ing bence
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #24 | ||
| вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | süper bi çocuk.. inş. bu kez becerikli olurlar
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #25 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nerde o günler bolton espanyol gibi takımlar teklif etmis kariyerinin en gidebileceği takım bunlar besiktasa gelmez ama insaallah gelir
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya ben bu sene kurulan kadroya da ısınamadım bu çocuk gelirse hiç deilse biraz renk katar
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| | |
| | #27 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah alırlar mevlüt ü ben çok beğeniyorum bize faydalı olur diye düşünüyorum | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 3 mılon cok para beee
__________________ ÇaRŞı DeDiK Ya uLaNn | ||
| | |
| | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | pek umudum yok ama eğer milli takım başarılı olursa ve bund mevlütün katkısı olursa 3 değil 10 milyona fırlar fiyatı bunu da unutmamak lazım
__________________ ![]() YETER ULAN!!!! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |