|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | emeğine sağlık. | ||
| | |
| | #12 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bakarlarmı bilmem ama yer gök yabancı olacak kim kalacak kim gidecek ???
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | alexi sanchezin bonservisi udinese de yani bu futbolcu kapılmıs aga river da kıralık keska alınabılse bunun gıbı adamları bulabılsek yası gecmıs dınazorlara dunyaları verceklerıne boyle pırıl pırıl cocuklar bulsalar..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Kardeş, tekrar emeğine sağlık.. | ||
| | |
| | #15 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Sagol kardesim bazı futbolcular gercekten kaliteli yönetim yönetim olsada alsa bunları
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #16 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Álvaro Raúl Gonzalez Luengo (Boca Juniors) Julio Alberto Barroso (Estudiantes) Gonzalo Sebastián Garcia (Racing Club bu lsitedne bu üçü favorim | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Arjantinliler de ne kısa boyluymuş yaaa... Listenin boy ortalaması herhalde 180 in altında kalıyor... | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar öncelikle teşekkürleriniz için teşekkür ediyorum .. bugün Buonanotte'yi bir daha izledim adam ne olursa olsun alınmalı.. Neden 2 sene sonra 30 milyon € ya satılacak bi adamı biz almayalım.Şu anda türkiye'de hangi takıma gelirse gelsin kurtarıcı olur alalım Buonanotte'yi satalım Delgado'yu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Faydalı ve özgün bir çalışma olmuş, tebrikler. Genel sağlık dileklerimizi sunuyoruz. Bu çalışmayı doğrular bir transfer gerçekleşmiş.Alıntı:
__________________ |: | |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|