|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| EVİMİZ İNÖNÜ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bobo kalsınnnnnnnnnnnnnnnnn | ||
| | |
| | #12 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | bobo ist. macında atılmasaydı portodan son dk golü yemeseydik febeye 2 macda yenilmeseydik bunlar olsaydı hem avrupada hemde türkiyede şamp ' duk bunlar olacak seyler arkadasım her takımın basına gelir yapıcak bişey yok eskide kaldı ama o kırmızı kartta diger oyuncunun yüzünden atıldı bobo
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #14 | |||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | Alıntı:
neyse konu baska yerlere geldi konumuz bobo- love takası İyi forumlar
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | |||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | KESİNLİKLE SATILMALIDIR BOBO,KENDİLERİ sorumsuzluğunu belediye maçında göstermiştir ve ben BOBONUN ligde 5 gol daha atınca sözleşmesindeki paranın yükseltilmesini tekrar isteyeceğini düşünüyorum yani sezon ortasında beni takımlar istiyor giderim diye sorun çıkarma potansiyeline sahip bir BREZİLYALI FUTBOLCUDUR TAKIMA BAĞLILIĞI YOKTUR ÖNCELİKLE KENDİ ALACAĞI PARAYA BAKMAKTADIR BU YÜZDEN KESİNLİKLE ELDEN ÇIKARTILMALIDIR...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | love tek başına takım gibi. çok olay adam eksiltiyor. benim çok sevdiğim forvet tarzı. takım kötü de olsa o bir pozisyonda tek başına gol yapabilir. | ||
| | |
| | #17 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | güzel isimler geçiyor...dünya çapında 2 yıldız alacaz yer yerinden oynayacak diyorlardı..10 yabancı oldu hala yok ... | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Boşuna ümitlenmeyelim... Balon haber.. | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yALAN ÖTESİ..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bence de love alınsın.çok iyi bir golcü hem de siyahi.duyduğuma göre ezikbahçe de onu istiyormuş.inşallah love'u beşiktaş alır.ezikfb'de oynayacağına gelsin bjk'de oynasın.
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|