|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bobo bu saatten sonra bağlasan durmaz. ben de gitmesinden yanayım.bu kadar kafası karışmış bir futbolcu fayda sağlamaz. appiah misali bobo da sonra elimizde patlayabilir. klasniç demişler haberde. zaten klasniç işini gücünü bıraktı, bobo giderse yerine bjk beni transfer etsin die bakıo.::: )))fenerin emre belözoğlu bombasından sonra bizim misillemeci, işi gücü fenerle uğraşmak olan başkandan bir mehmet topuz hamlesi bekliyorum. caner erkin de olsa tadından yenmez.
__________________ tek AŞK beşiktAŞK | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | balon habeeerr..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | slm arkdaşlar nasılsını buraya yeni üye oldum harika bir yerrrr yani!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bence türk olarak alınabilecek 3 oyuncu mehmet topuz uğur inceman ve caner erkin...
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| | |
| | #15 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ???? Bu ne ya anlamsız
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|