|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | adaşımı alsınlar 10 tane 7 numaralı sheva forması almaya söz veriyorum
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | adam karanlik diyorsunuz nihat ozdemir aziz yildirim cok mu parlak insanlar iyice arastirilsinlar ne olduklari belli olur adam dolar milyarderi ve besiktasli karanlik yada aydinlik tanimadan nasil soyleyebilirsiniz boyle dolar milyarderleri bulmak kolay degil hemde kalbi bjk icin atacak deger verilmeli boyle insanlara
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu arada sheva yada etodan birisi gelirse fena olmaz hani ![]()
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Olursa süper olur.
__________________ | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Rüya görmeyelim arkadaşlar... ![]()
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Transfer piyasasını kızıştırıyorlar ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | YAVAŞ GETİRRTTE DÜŞÜP BİR YERLERİNİ KIRMASIN...
| | |
| | #18 | ||
| forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | biz sheva'yı istemiyoruz. biz genç adam istiyoruz zaten getiremezlerde. başkan al şu wagner love'u bee al beeee ![]()
| | |
| | #19 | ||
| ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | abramowich te beni aradı geçen gün başkan ol gel chelsea dan istediğini al diye ama ben düşünmüyorum şu an zaten yoğunum bu aralar )))))
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. | ||
| | |
| | #20 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | süper be yanınada bi eto tmm dır forvette sorun yok sheva yı verirken bide terry verse ya defansa ![]()
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |