|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | gelirse kesin işe yarar | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bu adam kacmaz bide bonservissiz 3mıllon abartı ama yarısına imzalar benficada 1 alıosa...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #13 | ||
| alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | böyle bir vıkıped bulamadım ama çok güzel bir adam milli maçta izledim gelirse şahane olur ayrıca genç uzun zamanlar kalabilir beşiktaş ta ![]()
__________________ haYatı bİr 70 lİk rAkı birDE beşiKtaş İÇİN YAŞIYORUM ÇARŞI ALAINA KARŞI ÖLMEK zaten bir ihtimal,MAKSAT YAŞAMAK | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben bulamadım yaa.
| | |
| | #15 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam iyi oyuncuda sol bekte seric var kanatta tello var hangisini kesecekler madem bu adam alınacaktı seric neden alındı | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
__________________ béşíktáşım háýát śéńśíń, düńýám śéńśíń, héŕşéý śéńśíń, géléćékśé tüm áćıláŕ bíź háźıŕıź śéńdéń gélśíń, bú śévdádáń váź géçéŕśék, álláh bélámıźı véŕśíń... | ||
| | |
| | #17 | ||
| BeSiKtAsLi EmRe ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | süper biri gelirse cok iyi olurda.... 3 milyon cok para ve bence tello da orta saha daha verimli oluyor.
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu haber biraz asparagas kokuyor arkadaşlariikendi kendimize gelin güwey olmayalım? ne dersiniz..
__________________ | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Tamam çok iyi oyuncu da geç kalındı artık, nereye alacan bu adamı...Keşke Sericden önce gelseydi gündemimize, hem bununda bonservisi yokmuş, ne güzel alırdık işte...Ama şimdi zor, bunu alırsak sol kanadımızda 3 yabancı olacak, ee yuh yani!..Diyolar Boboyu starsak kontenjan açılır, Boboyu sattığımız takdirde onun yerine onun kadar iyi bir yabancı golcü almalıyız, yoksa gol mol atamayız biz...Bu aynı şeye benziyor, Delgado varken Ricoyu almamıza...
__________________ | ||
| | |
| | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yaaa zapatocnymidir nedir onu almayalım gokhanla sozlesme yenıleyelım yabancı kontejyanı acılmıs olur sonra cisseyede yol verelim adam akıllı bı adam alalım yerıne tabı topuz ve mevlütüde alalım ![]()
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |