|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | 2 kanatta da oynayabiliyor. Hayırlı olsun..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bende sol kanat diye biliyorum..... aldığımız adamın hangi kanatta oynadığını bile bilmiyoruz üstelik bu adam Türkiye süper liginde oynuyo demekki kimsenin dikkatini çeken biri değilmiş
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bu adamı aldılar diye cem atandan vazgeçmeseler bari... | ||
| | |
| | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar 2 sinde de oynayabiliyor...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Ekrem Dağ G.Antepspor İsim:Ekrem DağDoğum Tarihi:05.12.1980Doğum Yeri:MardinUyruk:TurkeyBoy:179 cm.Kilo:73 Kg.Mevkii:Orta SahaForma:23 Tüm İstatistikler Ekrem Dağ Turkcell Süper LigOynadığı Maç26Gol4Sarı Kartlar8Kırmızı Kartlar0Penaltı0Kaçan Penaltı0 burda da orta saha yazılmış
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | walla ben bizim antepteki maçta beğenmiştim baya. Ama tabi bi maçla da yorum yapmak doru deil. Ben de sol die biliorum ama galiba 2 kanatta da oynayabiliyor. Bence Türk oyuncu olarak vasatın biraz üstü bi transfer. | ||
| | |
| | #17 | ||
| beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 13
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hayırlı olsun dielim baska bisi diyemeyiz | ||
| | |
| | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Ancak gaziantepte oynayabilecek bir oyuncu gibi geliyor bana. | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ekrem dağ her iki kanattada oynayabilir. bence daha kaliteli adamlar alınabilirdi ama hayırlı olsun. mesela caner erkin veya özer hurmaci. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |