|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Transfer Beşiktaş ile ilgili Transfer Haberleri. |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Konuşma tarzından belli ki sadece atıp tutanlardansın.. Futboldan bahsedilecek bir ortamdayız.. "Çamur at izi kalsın" mantığını güdecek bir yerde değiliz..
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | ||
| | |
| | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | son zamanlarda alinan futbolcular hep bizleri hayal kirikligina ugratti,sanirim ondandir karsilamaya kimse gitmemistir.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #23 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Erkek Adam Renkli Takım Tutmaz.. Tutsa da Çaktırmaz.. | |||
| | |
| | #24 | |||
| Gurbetci KartaL ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
yok daha neler ben camur falan goremedim bu arada burada konusmuyoruz yazisiyoruz
__________________ ![]() Yorumlarim http://yorum.milliyet.com.tr/UyeYoru...Toprak%20Selim http://benimsayfam.hurriyet.com.tr/h...GurbetciKartal | |||
| | |
| | #25 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | boşverin karşılanmasın karşılanlardan bir hayır gelmedi
__________________ | ||
| | |
| | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | herseyı carsının kapatılmasına baglıyolar bıraz da dogruluk payı var su yonetım ınonude oynuyacaz dese hersey hallolacak aslında ne bıleyım ya hayırlısı neyse o olsun
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
| | |
| | #27 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | y benim nlmdığım şu karşılamaolayıbaşka ülkedevarmıdır takım büyük başarı kazanır karşılarsında yeni transferkarşılamakta neyinm nesidir anlamış değilim adam birşey zannediyor kendini türkmisafirperverliğimidir ki bu saçmalık bence
__________________ | ||
| | |
| | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | O kadar Boşa yorum yapmış arkadaşlar. Dediğin gibi 2 temmuz biliniyordu geliş günleri. (Bende ööle biliyodum) Sebebi bu..
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|