|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | YouTube - Özer Hurmaci 20 - Best of 06/07 Bu adamI izLeyin yorumLarı merak ediyorummm | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | iyiimiss ilk kez goruyorum oyuncuyu.. ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ABİ Tam izLe ben bayıLdım resmen yA ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | müthis! | ||
| | |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | bunu bjk tv ye mesaj olarak atalIm belki bizim körler görür koLat nerdesin gör şu adamI müthiş diyorum bedava diyorum ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bu oyuncuyu son 1-2 ay içinde ben de izlemiştim. Hangi forumda olduğunu hatırlamıyorum, bu forum arşivine baktım bulamadım, sanırım diğer forumlardan birinde rastlamışım. Çok güzel oyuncu... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | İbrahimoviç'in bilekleri var adamda. Adam eksiltmesi ve dikine oynaması müthiş. Ama sanki bi eksiklik var yoksa şu zamana kadar birçok kere transfer haberlerinde adına rastlardık. En azından taraftar açısından iyi olabilir taraftarı motive eder böyle oyuncular.
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Bu oyuncu süper zaten.Ama ankaraspor 4-5 milyon euro ister bu adama.Bence az bile buna ama okadar isterler anca.Bizde alamayız tabiiki.Adamın geçmediği oyuncu kalmamış bea türkiyede.Bizim bakiyede atmış bacak arası.Gerçi ona atmayanı dövüyolar ama. | ||
| | |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | abi walla messi kalitesinde ve zekasında bi adam Bence süper hemen aLınmaLı yoksa seneye fiyatı tavan yapar celal koLat ağaya duyruLur ! türkiyede elimizde var zaten portekize gitmene gerek yok | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |