|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
Fenerbahçe misafirperverliğiyle artık nam saldı. Konuk takımı eli boş göndermek olmaz diyerek, onlar atamazsa Fenerli oyunculardan biri kendi kalesine gönderiveriyor golü... Bunun son örneğini de Chelsea maçında Deivid'le yaşadık. Deivid önce kendi kalesine attı golü. Sonra onlara... Ancak öyle bir "kendi kalesine gol atma" görüntüsü var ki, bizimkiler yaya kalır... Macaristan Liginde DVSC Teva ile Fehervar arasında oynanan maçın 86. dakikasında konuk ekip penaltı atışını kaçırdı. Ama ev sahibi takımın futbolcusu "ayıp oldu adamlara | ||
| | |
| | #2 | ||
| Anti-pop ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Hahaaaaa bu ne yaaa ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | mükemmel atmış ama
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
| Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() | ay çok komikti ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | intihar et sen yaşama ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #6 | ||
| JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | zuhahaha guzel bi paylaşım heralde kalecisiyle bi alıp veremedigi vardı ![]()
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | istese öyle şut çekemez.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |