|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| YouTube Videoları Youtube Videoları, Canlı Videolar, Online izleyebileceğiniz videolar Comedi videoları Hepsi Youtube katkılarıyla |

![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() |
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
Konu aLeN tarafından (01-06-2007 Saat 12:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | çok önemli ve güzel bir video tüm gerçekler ortada artık uyanma zamanı birlik olma zamanı
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | emeğine sağlık çok doğru bölmek istiyorlar OY KULLANALIM
__________________ http://besiktasforum.net/forum/genel...im/#post213050 lütfen göz atınınız ülkemiz için | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | Gokay bu guzel video icin tsk ler unutmasinlarki bu ulus disarida 7 devlete ve icerideki cetelere karsi KURTULUS SAVASI DESTANI yazarak cikmistir Bu bayrak altinda yasayan Butun bireyler kardestir kimsede bunu yikamaz yeterki birlik olsun Konu Adelaar tarafından (31-05-2007 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Çok güzel bir tespit. tebrikler... Tespitten ziyade videonun sonlarında verilen mesajlar dikkat edilmesi gereken çok önemli ve bizleri ilgilendiren şeyler. Ama bizler bunları bildiğimiz halde maç-takım sevdasına bile birbirimizi kırıyoruz. Silkelenip kendimize gelmemiz lazım... | ||
| | |
| | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | arkdaşlar lütfen bu videoyu izleyin ve yayın bu ülkemiz için çok önemli !!!
| ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | GÖKAY ELLERİNE SAĞLIK KANIM DONDUU YA ben daha öncede dedim savaşla başaramadılar bu yolla başarmaya çalışıyorlar ama bizim vekilimiz bile kalkıp başka bi vekile kafa atarsa oooo daha çok.yaazık bence bunların uyanması lazım neden bu kavgalar. | ||
| | |
| | #8 | ||
| Administrator ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ellerine saglık Gokay.. Gercekten mukemmel bir calısma olmus..
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Çok güzel bir çalışma çok teşekkrüler...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.besiktasforum.net/forum/youtube-videolari/30060-turk-milleti-zekidir-turkiye-gercekleri/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| YouTube - Turk Milleti Zeki(mi)dir? | This thread | Refback | 30-08-2007 17:24 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |