|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| YouTube Videoları Youtube Videoları, Canlı Videolar, Online izleyebileceğiniz videolar Comedi videoları Hepsi Youtube katkılarıyla |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() |
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | bizim askerimiz kuzey ırağa girerse ıran suriye falanda alır çine kadar gidecek güçleri var bizim ordumuz gücümüz imanımız kimsede yok bunun herkes farkında ABD bile ulan bunlar manyak bir savaşa girerlerse köklerini kazıyıncaya kadar durmaz diyorlar amerika gibi girip öyle durmayız bunun bütün dünya farkında bu yüzden girmemizden korkuyor bazı ülkeler bir girersek barzaninin kellesinide alırız ıran suriyeyide alırız burası bizim dedelerimizin yeri diye çine kadar dayanırız TÜRK ASKERİ VE İMAN GÜCÜMÜZLE kimse bizle baş edemez BUNUN BÜTÜN DÜNYA FARKINDA böyle mayın koyup tuzaklarla korkaklar gibi 3-5 kişi öldürmekle savaş ayrıdır biz 3 ölürüz 3000 doğarız kadın erkek çoluk çocuk savaşırız işte bundan korkuyorlar elbet elimize düşecekler O ZAMAN KİMSE KAÇAMAYACAK
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
| ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | saol paylaşım için gökay abinin dediklerine katılıyorum
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |