|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | insanLarın ar damarı çatLamış naapıLabiLir ki ...
__________________ | ||
| | |
| | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyi ya o zaman hemen hizmete başla
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #13 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| | |
| | #14 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() | zaten bakire yim dese yalan olur zaten kim inanır ya senin bakire olduğuna bencede değilsin
__________________ . | ||
| | |
| | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bunlar nasıl insanlar yav
__________________ biz seni karşılıksız sevdik | ||
| | |
| | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | buda yenı moda olmaz inşallah bı ara evlılık dısı cocku işi gibi olmasında...buda şimdi bunu düzeltim diye bi rapor cıkarırı medyaya... | ||
| | |
| | #17 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh be bırak onu yerdeki nabıyo namaz mı kılmaya çalışıyo be öğreteyim ona
__________________ 2. Besiktasforum.Net Videosunda Yer Almak İçin Tıklayınız http://www.besiktasforum.net/forum/m...un/#post887672 | ||
| | |
| | #18 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | 70 milyon senin bakire olup olmadığını bilse ne olur bilmese ne olur..saçmalaık ya daha neler duycaz bakalım..kız olmak zor bu dewirde yaa lanet olsun
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | orijinal halinden kaymis , yerdeki salaka bi sözüm yok yani söz bulamiyom
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |