|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() ![]() | süper bi şarkı taki,teşekkürler paylaşım için ![]() benim açamadığım konuyu başkası açınca çatlıyrum yaa ![]()
__________________ masaldı tüm aşklar,Beşiktaş'ı görene kadar... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | cok guzelmıs
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | evet gerçekten çok güzel bi şarkı bu..ringside şarkısı aslında enriqe çok güzel seslendirmiş..tam onun ses rengine göre bi track... buarada istersen ben sileyim sen aç konuyu ![]()
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Süperrrr...Bide içinde vampirler var daha ne isteyim ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hoşmuş yaa
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Enrique bayılıyorum ya ![]()
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |