|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() |
sen giderken gözlerimin dolduğunu gördün mü yüreğimin paramparça olduğunu gördün mü "sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı" sen giderken çiçeklerin solduğunu gördün mü ellerimin saçlarımı yolduğunu gördün mü "sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı" sen giderken bahar mıydı nergisle çiçek var mıydı iki nefes alıp vermek yaşamak bu kadar mıydı "sen giderken karanfiller sıralıydı içlerinden biri var ki benim gibi yaralıydı"
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() Konu SahEmre tarafından (20-09-2007 Saat 12:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | süpersin demişmiydim daha önce emre:? sağol | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | o senin iç güzelliğindir.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | ben bu minik adama fanatiklik derecesinde bağlıydım ya. ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | süpermiş tesekkurler
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |