|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Minik Takımımız Şampiyon Minik Takımımız, Marmaris’te düzenlenen “Uluslararası Geleceğin Yıldızları Minikler Turnuvası”nın finalinde Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek Şampiyon oldu. Turnuvanın final maçında Fenerbahçe karşısında çok üstün bir futbol sergileyen Takımımız'ın gollerini Muhammet ve Burak attı. bugünlerde fb nin bizi rezil ettiğini ve herşeyin kötüolduğunu düşünen arkadaşlara bir hatırlatma.. colin molin değil bizim geleceğimiz bunlar Konu bjkartal tarafından (16-06-2007 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() | tebrikler kardeşlerimize
__________________ 07_junior_07 Benim hiç kaybettiklerim olmadı VAZGEÇTİKLERİM oldu !!! [votka redbull ciğeri doldur nefes alma EFES al ]
| ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Yinemi Muhammet gol atmış Ezikbahçe görün bizim genç yeteneklerimizide örnek alın... Colinlerle, Carlos'larla olucak şeyler değil, bir süper star sizde çıkartında doyasıya seyredin, seyredelim..
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #4 | ||
| ρєѕιмιѕтѕтуℓє ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 15
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | helal olsun
__________________ ![]() Beden Yoksa Ne Çare Ruhumu Gömdüm MABEDE..! | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | helal olsun kocuma
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | muhammed helal olsun sana geleceğin dünya starı tabi harcanmassa...
__________________ BEŞİKTAŞ'LI olmak yeter... | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|