|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Evet Efes maçındaydık tıklım tıklım salonda muhteşem destekle efese akatları dar ettik. ama en güzel anı maçın maç sonunda oyuncularımızın bze hazırladığı süprizdi.. maç bitti. ortada toplandılar.. onur aydın ve apodaca başta olmak üzere bize ŞŞŞŞşşşşşş.... yaptılar hepimiz sustuk acaba ne olacak diye.. apodaca nicevic ve tüm oyuncular Başlamazlamı bağırmaya Dat dri dat dat...dat diri dat dat..dat diri dat daaat DAT..! diye.. biz bir güldük.. sonra bütün salon KARŞILIK VERDİK.. EN KISA ZAMANDA VİDEOSUNU BULUP KOYACAĞIM.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| σΠμ® ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 13 ![]() ![]() ![]() | Teşekkürler... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Evet süper bir görüntü oldu
__________________ | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Evet süperdi cem...Harikayız valla biz...Diyecek kelime bulamıyorum artık... | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | onlarda süperdi helal olsun be...
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
ewet yaa spor haberlerinde izledim cok şahane bi ambianstı orda olmak istedim baskette ,futbolda rakip tanımıyoruz...gurur duyuyorum BJK'lı olmaktan
__________________ herşey ya SİYAH ya BEYAZ dır... | |||
| | |
| | #7 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | OO şahane olmuş, gidemedim izlemek lazım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | videosunu bekliyoruz sabırsızlıkla ![]()
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Gerçekten çok güzel görüntülerdi. Ben birazdan video'yu hazırlayıp ekleyeceğim buraya..
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|