|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() |
BUNU AKATLARDA ŞOK GELİŞME ADLI KONU İÇİNDE DE YAZABİLİRDİM AMA HERKEZ GÖRSÜN DİYE AYRI BİR KONU AÇIYORUM . ARKADAŞLAR HABER % 100 YALAN ŞU AN BÜTÜN SİTELERİ DOLAŞTIM KARTALHABER DEN BAŞKASI VERMİYOR HABERİ YALAN YALAN YALAN hatırlayın kaya pekerin gidişini de tek bu site vermişti sonra herşey ortada gündem yaratmak için yapıyolar lütfen onların haberlerini buraya taşımayalım bakın sporx var karakartal var bjk com var Lütfen oyuncuların bile haberi yok tahminim . Milleti teleşa getirmeyelim Ertuğrul hocanın suçu yok ? . . . ! ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ertuğrul hoca suçsuzsa sorun yok ![]() ![]() ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #3 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | kartalhaber'in Beşiktaş sitesi olduğuna inanmıyorum. Azize tarafından kurulmuş olmasın ![]()
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #4 | ||
| sk ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | böyle saçma sapan bi haber duymadım daha önce ne biçim bi site bu kartalhaber ya doğru dürüst haberler yapsın
__________________ ' Biz seni sevinmek için sevmedik ki , ' Yağmur çamur her maçına gelmedik mi ? ' Yine dolmuş İnönü dolmuş nasıl bir aşk bu en büyük aşk ...' 'Her şartta Beşiktaş, ölümüne Beşiktaş , kanımın son damlasına kadar Beşiktaş uLan...' | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | kartalhaber tam bir kolpA dır.! kuruları çocuk gibi.! google reklamlaından falan para kazanmayı hedefliyorlar.. amaçları yok... ve nedense çok kişi tarafından zİyaret ediliyor.buda ister istemez reklamı oluyor.! Bencede artık kartalhber kaynaklı konuları açmayalım akadaşıma destek veriyorum. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|