|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
Gecenin son fıkrası. Buradan Var mısın, Yok musundaki Cemil Bey'e sesleniyorum. Al burdan bir iki fıkra. Sonra anlatıyorsun gülen yok. Aklınızda olsun. Bildiğiniz üzere okullar bitiyor. Notları iyi olmayanlar üzülmeyin. Eğitim sistemi kötü. Hayat hiç bitmeyen bir imtihan zaten. Elbet birinde herkes kalır diyerek önce kendimi sonra sizleri teselli etmek istiyorum. Geçelim fıkraya: Bütün yıl sınıfı geçmek için uğraşan Zeki, sınavlarını veremez ve sınıfta kalır. Telefonla annesini arar:" Anne, sınıfta kaldım. Babama söyle, bu duruma hazır olsun." Hanımefendi sakin bir cevap verir:" Baban hazır oğlum, sen kendini hazırla."
__________________ |: Konu bentolga tarafından (03-06-2008 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ![]() GÜZELMİŞ.ELİNE SAĞLIK. | ||
| | |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 9 ![]() | ![]() fena degil sagol
__________________ Haklılar şerefler sahada , Barışlar Alperler Hasanlar Ferdiler Tribünde , Optik Başkan Sette Cesur Yürek Kalemini almış basın tribünü ' nde MAc BAslamak Üzere... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | karne öncesi ii geldi ![]()
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|