|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 6 ![]() |
Beşiktaş'ta yönetimden sonra takım kaptanı İbrahim Üzülmez'in de siyah beyazlı futbolculara prim vermeye başladığı öğrenildi!.. Beşiktaş'ta gole dönük yabancı oyuncular olan; Tello, Bobo, Nobre, Delgado, Ricardinho, Holosko ile bir toplantı yapan tecrübeli oyuncunun, "Yıllar sonra lider olduk ve bundan sonra da bunu devam ettirmemiz lazım. Ben de bundan sonra her gol atana bin dolar prim vereceğim" diyerek arkadaşlarını motive ettiği öğrenildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | sanki oyuncularda onun 1000 dolarına kaldı ![]()
__________________ No Game | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() |
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | para fazla geldi heralde. ama takıma sahiplenmesi abilik yapması adına güzel bişey
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok hoş da para verdiği adamlar zaten ondan çok alıyo muhah ayrıca artık bu iş bin dolarla falan olcak iş değil şampiyonluk var ucunda ama yabancılar ne kadar sallıyo bunu bilemem yazık adama bu arada gençler maçında gol yağarsa acırım Konu sierra tarafından (06-03-2008 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | İbo sen doğru düzgün top oyna sana taraftar pirm verir. KALDIKİ BU BİR KOLPA HABERDİR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | boşuna mı diyoruz kardeşim. DELİ işte ![]() Seviyoruz onu ![]()
__________________ . .. ... ..... ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | sana mı kaldı be ibo herkes işini yapsın yeter...
| | #9 | ||
| gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | inşallah fark atarız da bütün paran gider allahın delisi
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|