![]() | |
Ana Sayfa | Zarejestruj siê | FAQ | Community | Kalendarz | Dzisiejsze Posty | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Zarejestrowany: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şu formanın sıradanlığına bakın. ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) ![]() ![]() şu formanın asaletine bak ! ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) FORZA BEKO FORZA BEKOLU ÜRÜNLER ! NO COLA TURCA . BİZ 3 BÜYÜK TAKIMIZ ANADOLU TAKIMLARINDAN FARKIMIZ OLMALI ! formanın üreticisi değişmeli .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Ostatnio edytowane przez VeysTube : 07-03-2008 o 13:51. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() Zarejestrowany: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum ayrıca bu puma formaların kalitesi de mükemmeldi ben 5 senedir o çubukluyla çamurda dahi maç yaptım bana mısın demedi umbronun kumaşı naylon gibi bir tek siyah formanın omzundaki kartal güzel o kadar kesinlikle puma daha iyiydi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | üzerinde beşiktaş amblemi olan şeyi sıradan bayağı bişeymiş gibi göstermek ne kadar doğru ? Ayrıca üretici Cola Turka değil,Sponsor ColaTurka , Üretiici Firma Umbro dur..
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eye For An Eye ![]() Zarejestrowany: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orda o amblem oldukça benim için farketmez.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
CaSPeR ![]() Zarejestrowany: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | bende vardı envayi çeşitleri birisini dahi sindiremedim içime hos güzel bir forma yapmadılar bence su ana kadar soyle kıpır kıpır, olanlarla idare ediyoruz işte... yakında atarım size nasıl bir şeyden bahsettigimi örnek.fulham formaları
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Zarejestrowany: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Reebok Beko rekalmlı forma var çok seviyorum formamı şahane bi forma.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Zamieszczone przez | For | Type | Data | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten w±tek: 1 (0 u¿ytkownik i 1 go¶ci) | |
| |
![]() | ![]() |