|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() |
şu formanın sıradanlığına bakın. ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) ![]() şu formanın asaletine bak ! ( Sadece sponsor umuz için lafım ! çarptırmayın konuyu ) FORZA BEKO FORZA BEKOLU ÜRÜNLER ! NO COLA TURCA . BİZ 3 BÜYÜK TAKIMIZ ANADOLU TAKIMLARINDAN FARKIMIZ OLMALI ! formanın üreticisi değişmeli .
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı Konu VeysTube tarafından (07-03-2008 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | katılıyorum ayrıca bu puma formaların kalitesi de mükemmeldi ben 5 senedir o çubukluyla çamurda dahi maç yaptım bana mısın demedi umbronun kumaşı naylon gibi bir tek siyah formanın omzundaki kartal güzel o kadar kesinlikle puma daha iyiydi | ||
| | |
| | #3 | ||
| alayından geliyorum ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | bende nedense görünüş olarak değil de sanki beko nun ayrı bi havası ayrı bi ruhu ayrı bi şeyi vardı yani destekleyici kamçılayıcı bişeymiş gibiydi sanki.beko reklamı tekrar alınsa ayrı bi hava verecek gibi....
__________________ mutluyum,mutlusun,mutlu..:D | ||
| | |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | çok haklısın sinem kalite olarakta öyle puma nınkini 4 yıldır kardeşim giyiyor ve 1 ayda eskitmediği tek ama tek şey
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | ![]() En sevdiğim 100 yıldaki çubuklu forma. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | üzerinde beşiktaş amblemi olan şeyi sıradan bayağı bişeymiş gibi göstermek ne kadar doğru ? Ayrıca üretici Cola Turka değil,Sponsor ColaTurka , Üretiici Firma Umbro dur..
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() | bayağı gösteren göremedeim ben ama oda senin bakış açın tabi...siyah beyaz olsun pazar kumaşı olsun o sorun değil ![]()
| | |
| | #8 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | orda o amblem oldukça benim için farketmez....
| | #9 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | bende vardı envayi çeşitleri birisini dahi sindiremedim içime hos güzel bir forma yapmadılar bence su ana kadar soyle kıpır kıpır, olanlarla idare ediyoruz işte... yakında atarım size nasıl bir şeyden bahsettigimi örnek.fulham formaları
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|