|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
Sergilediği futbolla Beşiktaş'ın liderlik koltuğuna oturmasında başrolü oynayan İbrahim Toraman´a ilginç bir teklif geldi... 14.3.2008 Sergilediği futbolla Beşiktaş’ın liderlik koltuğuna oturmasında başrolü oynayan İbrahim Toraman’a ilginç bir teklif geldi... Reklamlarda oynaması için teklifler aldığını dile getiren başarılı savunma oyuncusu, “Bu teklifleri geri çeviriyorum. Çünkü ben futbola yoğunlaşmak istiyorum. Şampiyon olalım, sonrasını düşünürüz” ifadesini kullandı. Bu arada İbrahim Toraman’ın, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarında olduğu gibi, Trabzonspor mücadelesinde de ön libero oynayacağı bildirildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | yakışır sana toroman ya ama dediğin gibi şampüyon olalım sonra oynarsdın tabi senden iyisimi var | ||
| | |
| | #3 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | reklamlarda da görmek isteriz toroman seni ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aferin toramana.bu kelimeler çok yakıştı sana..
__________________ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Şampiyon görelim sonra istediğin reklamda oyna koçum.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Önce şampiyon olalım da sonra reklam çekersin
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hangi reklamda oynarsan alacam bi tane ![]()
__________________ | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | tororman beşiktaşa geldiği ilk senelerde bir boya reklamında oynamıştı hatırlamıyorum şimdi hangisiydi ama topa vurunca duvarları siyah beyaza boyuyordu hoş bişidi.. ama söylediği gibi önce futbol ve şampiyonluk..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | yakışır toramana...
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|