|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() |
Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos'un sahalara dönüşünün bir süre daha geçikeceği bildirildi. Sevilla maçının ardından yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş maçında takımdaki yerini alması beklenirken, ağrılarının yeniden nüksetti ve derbi maçta forma giymesinin zor olduğu bildirildi. Carlos'un tedavisinin iyi gitmesi halinde bile en fazla Beşiktaş maçına yedek kulübesinde balayabileceği ifade edildi. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bu güzel olmuş
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() | bence kolpa haber göreceksiniz oynayacak. | ||
| | |
| | #4 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Olabilir sonrada basın çıkar büyük fedakarlık yaptı oynadı der onu bilmemde bizim cisse bir oynasa o yeter
__________________ ![]() 1-2-3-4 YETMEZ 5-6-7-8-9-10 OLSUN HOLOSKO NOBRE BOBO KOYSUN BEŞİKTAŞIM ŞAMPİYON OLSUN | ||
| | |
| | #5 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 12 ![]() ![]() ![]() | Farketmez ya 11 11 oynanıyor futbol.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Biz Karagümrük'lüyüz... ĄĪΜǻďãŋ џĕŖêЪїℓΜĖķ ... ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dede olmuş bir isimden mi korkucaz | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 10 ![]() | Olmasa daha iyi tabiiki ama olsada çok şey farketmez...Holosko parçalar valla o kanadı,Carlosun yerinde ben olsam oynamazdım ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | oynamasi daha hayirlidir bence nasil olsa herturlu yencez yahu 11 maradona ciksa karsimiza yine yencez okadar guveniyorum bu sampiyonlugu bu sene kayip etmeyiz
__________________ ![]() COCUKLAR INANIN INANIN COCUKLAR GUZEL GUNLER GORECEGIZ GUNESLI GUNLER KANARYAYI KADIKOYDE DEVIRECEGIZ SAMPIYONLUK SARKILARI SOYLEYECEGIZ | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | coook üzüldüüm 40 gün 40 gece yas tutacam oynasada oynamasada farketmezz oynarsada yazık olurr kartalım_ dediin gibi holosko parcalar ne olduunu anlayamaz ![]()
__________________ | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|