|
| |||||||
| Kayıt ol | Istek & Şikayet Merkezi | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |

![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
![]() ![]() ![]() Nobre gol atamazF.Bahçe'nin Brezilyalı defans oyuncusu Edu, derbide Beşiktaş'ın golcüsü Nobre'ye geçit vermeyeceklerini söyledi. Edu, "Rakibimizde Bobo cezalı. Şu an en büyük gol umutları Nobre. Ancak biz Nobre'ye gol attırmamaya kararlıyız. Nobre'yi iyi tanıyoruz ve onu durduracağız" dedi. ALLAHIN SALAGI NOBRE ATAMAZSA SEN ATARSIN.VOLKANA GOL ATMAK SENIN ISIN
__________________ | ||
| | |
| | #2 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | aaaa eduu..beşiktaş için gol atmaya bu kadar hewesli olduğunu bilmioduk gerçekten.nobreyi yormicaksın demek..ayyy saol yaa.nasılsa fener defansında rakip forwetsin sen.bir kerede bizim için atarsın ne olacak..bizde bağırırız ordan edu gol gol gol dieee..gaza gelirsin ![]() ![]() ![]()
__________________ Anne Benim Koşmam Gerek İstemiyorum Pilav Yapmak Sana Birde Torun Gerek İstemiyorum Çocuk Bakmak Anne Ben Aşka İnanmam Önce Aşık Olmam Gerek... | ||
| | |
| | #3 | ||
| BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | puahaha cok hossunuz ya aynen ole yani | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | nobre olmazsa holosko atar
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | nobre atamaz ama sen attırısrsın eminim ![]() ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sen hata yapda bak nobre acıyomu size
__________________ | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ya adam nobre atamazsa ben kendim kaleme atarım merak etmeyin demiş ne var bunda ![]() ![]() ulan bunların biri ikisi değil hepsi ezik ya
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
| | |
| | #8 | ||
| - Haykolik - ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 9 ![]() ![]() ![]() | bobodan gol beklemiyoruz zaten senden bekliyoruz . kerizim bir kıyak yaparsın artık takımımıza .
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaş Laylaylaylaylaylaya Anlayamaz Kimse Bu Aşkı | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Coştur bizi edu!yaparsan sen yaparsın!!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|